Geerslettegårds Celestin

SOLGT

 

Race:  Dansk varmblod.
Køn:   Vallak.
Født:  11 april 1996
Avler:   Jane Johannesen, Frederikssund.
Niveau Dressur:  LA4
Niveau Spring: MB - MA

Afstamning:

Far: Diamant

FF: Diamond
FMF: Lagano

Mor: Geerslettegårds Celina

MF: Schwedengruss
MMF: Kassander

 

Beskrivelse:

Celestin er en typisk Diamant - meget kikkende og stort springende.

Han har en rigtig god springteknik, og springer hellere for højt, end risikere at slå sig.

 

Celestin købte jeg som 2 års vallak, fordi vi skulle have en selskabshest til kazoom, da vi flyttede til møn. Senere viste det sig jo så at han er en meget god springhest med potentiale til de helt store springklasser, Jeg håber så på at jeg kan følge med.

 

Celestin er ikke født under en heldig stjerne, da han var 3 år kom han til at tabe sin rytter(mig) på vejen hjem fra naboens ridebane, så jeg knuste armen og ikke kunne ride de næste 6 mdr. 

Da han var 5 år fik han en meget stor hovbyld, som havde "spist" næsten hele hoven, og der gik 8 mdr. før han kunne rides igen. 

Da vi så var kommet godt i gang med ridningen viste det sig at han var strubepiper, og der gik 6 mdr. med operation, hvile og genoptræningen, men nu går det godt.

 

I september 2004 kom Celestin til at tabe sin rytter igen! - denne gang under landsstævnet i Viborg, jeg brækkede desværre benet, og holder derfor en tvunget pause fra ridning indtil ca. 1. januar 2005.

 

Celestin er mest til spring, men ikke uden evner i dressur. Jeg er først rigtig begyndt med dressuren efter operationen, inden da fik han ikke luft nok, og hans lyst til dressur var ikke stor nok til at drive ham frem.